Wat anderen zeggen over Leanmanagement, Six Sigma en opleidingen door Kristof Vanderbist

Bie Berten, Director alterexpo

Op een doordeweekse dag leerden we een niet-doordeweekse Kristof kennen

"Het gebeurde op een doordeweekse dag dat dat wij het geluk hadden om een niet-doordeweekse Kristof te leren kennen, bezieler van een bedrijf met een even “eigenaardig” en “niet-alledaagse” naam.

Zowel de naam als de persoon achter Kristof boeiden en inspireerden ons. Sinds juni 2012 hebben we de eerste stappen in een samenwerking gezet, met begeleiding naar leiderschap, coaching en feedback policy bij en voor al onze medewerkers, omdat wij geloven dat de sterkte van een organisatie veel meer is dan de som van alle competenties samen.

Omdat we ervan overtuigd zijn dat wij op die manier als bedrijf  weerbaarder zullen functioneren.Good name in men and woman, is the immediate jewel of their soul!"

Bie Berten, Director alterexpo - http://www.alterexpo.be

Barbara Boedts, Owner VDP Industries

Op een speelse wijze zette Kristof ons aan tot nadenken

"Samen met de 'mensen op de vloer' bracht Kristof ons orderproces in kaart en gaf hij op een visuele manier aan de hele groep inzicht in de sterke en zwakke punten van onze organisatie. Op een speelse wijze zette hij ons aan tot nadenken en leerde hij ons praktische tools om zelf het veranderingsproces in gang te steken.

Met de nodige humor, maar vooral met veel mensenkennis en een no-nonsense aanpak weet hij het hele team te motiveren en tot actie over te gaan. Kristof bracht zo een nieuwe drive binnen VDP."

Barbara Boedts, Owner VDP Industries - http://www.vdpindustries.be

J.S. - PMO Manager Operations

Bij de opstart van het programma blonk Kristof direct uit

"In 2012 ondersteunde Kristof Vanderbist, NMBS Logistics NV bij het opstarten van een Operational Excellence Program. Bij de opstart van dit programma, dat uitgerold wordt in een omgeving met 100% statutaire medewerkers, blonk Kristof Vanderbist uit in het (i) connecteren met terreinmedewerkers & operationeel management zowel op het terrein als in de workshops, (ii) vertalen van lean theorie naar de specifieke operationale context, (iii) betrokkenheid van medewerkers garanderen.

Opvallend daarbij waren (i) de snelle ‘mind change’ bij operationele medewerkers,(ii) de energie die medewerkers opdeden tijdens sessie met de consultant, (iii) de extra ‘arbeidsvreugde’ die, soms artificieel met kleine stappen, werd gerealiseerd."

J.S. - PMO Manager Operations - http://www.nmbs.be

Freek Flamée - IT Consultant

La formation m'a permis d'identifier les points d'attention pour organiser et structurer mes projets.

"Ce séminaire est bien plus qu'un simple tour d'horizon. Grâce à son approche pragmatique, appuyée par de nombreux travaux pratiques, j'ai pu découvrir les outils, les bonnes pratiques et les attitudes dont tout chef de projet devrait disposer. La formation m'a permis d'identifier les points d'attention pour organiser et structurer mes projets. Elle m'a également enseigné les techniques de collecte d'information, de priorisation et de communication. Voilà de précieux instruments pour mener à bien mes futures missions!"

Freek Flamée - IT Consultant - http://www.alten.be/

Lien De Beer, HR Manager IT-Planet

Brilliant facilitator in change projects

I, personally, had the change to work with Kristof during his period at Amcor Flexibles. There I learned that Kristof is an excellent coach / trainer and is he a brilliant facilitator in change projects. He has the skill to easily combine facts, figures and people in the right way. Give people a push in the right direction and bringing them on the same wavelengths are only a few of his strengths as a team manager.

Lien De Beer, HR Manager IT-Planet - http://www.it-planet.be/

My Kingdom for a Horse werkte sinds 2010 samen met:

Wil u net zoals deze mensen tijd en geld besparen met Leanmanagement of Six Sigma?

 

Maak nu een afspraak